Karsdorp inzetbaar ondanks pijnlijke schouder

Reacties

Giovanni van Bronckhorst kan zondag in de uitwedstrijd tegen NEC (aftrap 14.30 uur) een beroep doen op Rick Karsdorp. Dat heeft de Feyenoord-trainer vrijdagmiddag tijdens zijn persconferentie bevestigd.

Karsdorp inzetbaar ondanks pijnlijke schouder

De rechtsback heeft nog wel last van zijn schouder, maar is speelklaar. Karsdorp kwam niet ongeschonden uit de strijd met Frankrijk, dat maandag met 0-1 won van het Nederlands elftal. Even werd gevreesd voor een gebroken schouder, later het bleek te gaan om een kneuzing.

Van Bronckhorst kan zondag ook Steven Berghuis inzetten. De aanvaller is hersteld van de knieblessure die hem uitwedstrijd tegen Willem II en twee interlands van Nederland kostte. 'Steven heeft de afgelopen weken bij kunnen tanken en is zondag gewoon beschikbaar', aldus de trainer.

De oud-international had meer positief nieuws uit de ziekenboeg. Sven van Beek en Eljero Elia naderen een rentree na respectievelijk een teen- en schouderblessure. 'Zij zitten dicht aan tegen het maken van minuten in het eerste elftal.'

Feyenoord wacht een zware week. Na de wedstrijd tegen NEC staan duels met Zorya Luhansk (Europa League) en Ajax op het programma.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.