Karsdorp: 'Ik ben nog niet bezig met Oranje'

Reacties

Feyenoord en Rick Karsdorp hebben een principeovereenkomst over een verbeterde en verlengde verbintenis bezegeld met handtekeningen. De verdediger geeft aan nog niet over het Nederlands elftal na te denken.

Karsdorp: 'Ik ben nog niet bezig met Oranje'

Door zijn stormachtige ontwikkeling maakte Karsdorp in september voor het eerst deel uit van de voorselectie van Oranje. Tot een definitieve oproep kwam het destijds niet en voor de komende oefeninterlands tegen Wales en Duitsland (13 en 17 november) komt de Feyenoorder niet in de plannen van bondscoach Danny Blind voor.

'Daar ben ik eerlijk gezegd ook nog helemaal niet mee bezig. Ik ben door een blessure meerdere weken uit de roulatie geweest. Tot aan die kwetsuur heb ik denk ik mijn beste wedstrijden voor Feyenoord gespeeld. Ik wil weer naar dat niveau toe', stelt de verdediger op de clubsite.

Eerder bereikten Karsdorp en Feyenoord al een overeenkomst over een contract tot medio 2020 en woensdagmiddag werden de krabbels gezet. 'Dat ik nu al mijn derde contract bij deze club mag tekenen, geeft een onbeschrijfelijk gevoel. Ik ben echt een jongen van Feyenoord.'

De rechtsback wil zijn clubhart ook laten spreken tegen Ajax, dat zondag op bezoek komt in De Kuip. 'Die bekerwedstrijd tegen Ajax (1-0 winst, red.) heeft ons absoluut vertrouwen gegeven voor de wedstrijd van komende zondag, met name de manier waarop we toen in de tweede helft hebben gespeeld. Dat niveau moeten we zondag over de hele wedstrijd zien te bereiken.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.