Karsdorp draait met zege alvast warm voor Excelsior

Reacties

De reserves van Feyenoord hebben maandagmiddag een duel gewonnen van de reserves van Excelsior. Bij de succesvolle rentree van Rick Karsdorp won de thuisploeg in De Kuip met 2-0.

Karsdorp draait met zege alvast warm voor Excelsior

Karsdorp keerde terug binnen de lijnen nadat hij tegen Ajax een knieblessure opliep. De rechtsback speelde een uur mee. Door de blessure miste hij de duels van het eerste elftal met Go Ahead Eagles, PEC Zwolle, FC Utrecht en Vitesse. In Arnhem zat hij al wel op de bank. Over twee weken kan hij in de uitwedstrijd tegen Excelsior, mogelijk ook de kampioenswedstrijd, zijn rentree in de hoofdmacht maken.

Aan de zijde van Excelsior maakte Arghus Bordignon zijn rentree. De van Sporting Braga gehuurde Braziliaanse verdediger raakte in de vorige ontmoeting tussen de Rotterdamse elftallen ernstig geblesseerd aan de achillespees. Arghus heeft door zijn kwetsuur nauwelijks minuten kunnen maken bij Excelsior en het is nog niet duidelijk of de club verder met hem gaat.

Gustafson maakte het openingsdoelpunt. Hij scoorde na ruim een kwartier met een fraai afstandsschot en was nog dicht bij zijn tweede toen hij de paal raakte. Twintig minuten voor tijd zette Marko Vejinovic met een knap schot de eindstand op het scorebord.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.