Karagounis kan uit sociaal oogpunt rekenen op voorstel PEC

Reacties

PEC Zwolle biedt Thanasis Karagounis (24) een nieuw tweejarig contract aan. De Griekse aanvaller kwam begin 2014 over van Atromitos in zijn vaderland, maar zijn verblijf in Nederland was nog bepaald geen succes.

Karagounis kan uit sociaal oogpunt rekenen op voorstel PEC

De teller van Karagounis staat pas op vijftien optredens in de hoofdmacht, als gevolg van twee opeenvolgende kruisbandblessures. PEC heeft een optie om zijn verbintenis te verlengen, maar de club maakt daarvan geen gebruik. Technisch directeur Gerard Nijkamp komt met een nieuw voorstel.

'Dan moet je denken aan een constructie waarbij hij begint met een wat lager salaris, maar meer gaat verdienen zodra hij weer fit is en minuten gaat maken', vertelt Nijkamp aan Voetbal International. 'We zijn door zijn blessureverleden dus wel wat voorzichtiger. Maar uit sociaal oogpunt willen we hem zeker niet laten vallen. Bovendien geloven we nog steeds dat Thanasis het potentieel heeft te slagen bij PEC Zwolle.'

Karagounis zal naar verwachting, net als ploeg- en lotgenoot Mustafa Saymak, in de loop van april de training bij PEC volledig hervatten. De club hoopt dat de eveneens met een knieblessure kampende Ryan Thomas eerder speelklaar is. Het uitduel met Ajax van zondag komt naar alle waarschijnlijkheid nog te vroeg voor de Nieuw-Zeelander.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.