Kapster voor Ronaldo-beeld, Lacazette evenaart Benzema

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Kapster voor Ronaldo-beeld, Lacazette evenaart Benzema

Dat voetballers nog wel eens ijdele trekjes hebben, is niet zo'n schokkend nieuws. Maar iedere maand een haarstyliste inhuren om het kapsel van je wassen beeld bij te werken... Volgens een medewerker van het Madrileense museum Museo de Cera is dat bij Cristiano Ronaldo evenwel het geval. Wie overigens denkt dat die kapster haar kunsten dan op een pruik moet laten zien, komt bedrogen uit. 'Het kapsel is van echt mensenhaar, afkomstig uit India', aldus de medewerker.

Jean-Michel Aulas, de voorzitter van Olympique Lyon, maakte in het verleden Karim Benzema mee bij de club en heeft daar nu de beschikking over Alexandre Lacazette. De preses vindt beide spelers even goed, met één piepklein verschilletje: Benzema speelt bij Real Madrid en Lacazette niet.

• Het is niet ondenkbaar dat de Spaanse bekerfinale tussen twee clubs uit Barcelona (Barça en Espanyol) gaat, maar als het aan eerstgenoemde club ligt wordt de eindstrijd niet de thuisstad van de beide clubs afgewerkt. Barcelona heeft bij de Spaanse voetbalbond namelijk een verzoek ingediend om de finale in het stadion van Real Madrid te spelen... Dat is overigens niet om de aartrivaal de ogen uit te steken, maar uit bijgeloof: Barça won zes van de zeven finales in Estadio Santiago Bernabéu. Dan moet dus overigens de eindstrijd nog wel bereikt worden...

'De interesse van Barcelona was een hele eer, maar ik heb me er niet mee bezig gehouden. Als je de Champions League wil winnen, moet je vandaag de dag niet van Bayern München naar Barcelona vertrekken.'
Jerôme Boateng vertelt dat hij in de zomer belangstelling van Barcelona afwees. (Bild)

• Mede dankzij bijzonder lang tijdrekken van Frederic Bulot en Tony Watt, sleepte Charlton Athletic gisteravond een 2-1 zege op Nottingham Forest uit het vuur. De klok blijft maar tikken!

Marco Medel kende dinsdag een van de ongelukkigste invalbeurten aller tijden. De speler van Santiago Wanderers raakte binnen enkele seconden (ernstig) geblesseerd. Wat een pechvogel!

• Met Alessio Cerci en Lukas Podolski haalde zowel AC Milan als Internazionale in januari een grote aankoop. De twee aanvallers bakken er tot op heden weinig van in de modestad, want bij een poll van La Gazzetta dello Sport komen zij als slechtste winteraankopen uit de bus.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.