Kane en Lukaku kloppen Ibrahimovic in Elftal van het Jaar

Reacties

Chelsea en Tottenham Hotspur domineren het Elftal van het Seizoen in de Premier League, samengesteld door de spelersvakbond PFA. De nummers één en twee van Engeland leveren liefst acht van de elf spelers.

Kane en Lukaku kloppen Ibrahimovic in Elftal van het Jaar

Doelman David de Gea is de enige vertegenwoordiger van Manchester United. Duurste speler ter wereld Paul Pogba en clubtopscorer Zlatan Ibrahimovic hebben de schifting niet overleefd. Laatstgenoemde legde het in de voorhoede af tegen Romelu Lukaku en Harry Kane, met respectievelijk 24 en 20 treffers de meest trefzekere spitsen van de Premier League.

Ook voor Alexis Sánchez, met negentien doelpunten en negen assists dit seizoen de grote man bij Arsenal, is er geen plek in het elftal. De posities aan de zijkanten worden ingevuld door Chelsea-uitblinker Eden Hazard en Liverpool-sterkhouder Sadio Mané.

Voor Danny Rose, N'Golo Kanté en Dele Alli is het de tweede keer op rij dat ze verkozen zijn in het Elftal van het Seizoen. De Gea en Kane staan zelfs voor de derde keer op rij in het elftal. Op zondag 23 april worden de Speler en Manager van het Jaar verkozen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.