'Kan me interesse Ajax voor Gudelj goed voorstellen'

Reacties

Doordat degradatie alleen nog theoretisch mogelijk is en play-offs om Europees voetbal niet meer lonken, is bij ADO Den Haag de druk van de ketel. Mede daardoor zat trainer Henk Fraser zaterdag zo nu en dan te genieten in het uitduel met AZ, dat met 3-1 verloren ging.

'Kan me interesse Ajax voor Gudelj goed voorstellen'

Nemanja Gudelj was de speler naar wie Fraser met verrukking keek. 'Wat een schitterende speler', sprak de coach van ADO tegen FOX Sports. 'Ik kan echt van hem genieten. Ik wil AZ niet beledigen, maar Gudelj is toe aan een volgende stap. Ik kan me goed voorstellen dat Ajax hem wil hebben.'

Hoewel zijn ploeg verloor in Alkmaar, vond Fraser niet dat ADO een ondermaatse prestatie had geleverd. 'Ik vond het een van onze betere uitwedstrijden. Er staat niet meer de extra druk op die erbij komt kijken als je er beroerd voor staat (op de ranglijst, red.) maar al mijn spelers hebben echt getracht er een wedstrijd van te maken', zei hij.

ADO heeft na 31 duels 34 punten en kan alleen in theorie nog verzeild raken in de strijd tegen degradatie. Het gat met nummer zestien NAC Breda bedraagt immers zeven punten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.