Kamp Fernandez: 'Oneerlijk zoals Feyenoord het speelt'

Guyon Fernandez is boos en teleurgesteld dat hij woensdag niet welkom was tijdens de eerste training van Feyenoord dit seizoen. De club wil van de speler af en verwijt hem dat hij verschillende aanbiedingen zou hebben genegeerd. Maandag praten Fernandez en zijn zaakwaarnemer Arnold Oosterveer met technisch directeur Martin van Geel van Feyenoord.

Kamp Fernandez: 'Oneerlijk zoals Feyenoord het speelt'

'En dan verwachten we dat de club met een oplossing komt', reageert Oosterveer. 'Want zoals Feyenoord het nu speelt is niet eerlijk en ongepast. De club roept in de media dat Guyon aanbiedingen zou hebben genegeerd. Dat klopt, maar mag hij? Wij hebben in zijn contract geen passage laten opnemen waarin staat dat Feyenoord dat voor hem mag beslissen. Volgens datzelfde contract heeft Guyon trouwens het recht mee te trainen met de A-selectie.'

'Feyenoord verwijst nu naar het onderhoud van aanstaande maandag en dat het logisch is dat hij tot dan niet traint, maar dat gesprek is op initiatief van ons en werd pas gepland nadat Guyon te horen kreeg dat hij niet meer welkom is', vervolgt Oosterveer. 'Wij wachten dat gesprek nu af en doen tot die tijd verder geen mededelingen, behalve dat we het ongelooflijk vinden dat een grote club zoals Feyenoord op deze manier probeert een speler te lozen.' (Martijn Krabbendam)

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen