Kameroen heeft veel kansen nodig tegen Honduras

Kameroen boekte een dikverdiende 1-0 overwinning op Honduras. De Ontembare Leeuwen hadden echter de grootste moeite afstand te nemen.

Na een gelijkopgaande eerste helft heerste Kameroen in het tweede bedrijf. Alleen Christian Bekamenga had al vier goede mogelijkheden te scoren. Zonder succes. Honduras stelde daar nagenoeg niets tegenover.

Elf minuten voor het eindsignaal kwam Kameroen dan toch op voorsprong. Frank Songoo speelde Stéphane M'bia aan, en die knalde met zijn rechter vanaf de rand van de zestien de bal fraai in het Hondurese doel.

Door de zege heeft Kameroen vier punten. Honduras staat nog op nul, na een eerdere nederlaag tegen Italië. De Azzurrini komen zondagmiddag in actie tegen Zuid-Korea.