Kamara bij ieder balcontact uitgejouwd door Tsjechische kinderen

Reacties

Glen Kamara beleefde donderdag een vervelende avond in Praag. De middenvelder van Rangers werd tijdens het uitduel met Sparta Praag bij ieder balcontact uitgejouwd door een grote groep van de tienduizend aanwezige kinderen.

Kamara bij ieder balcontact uitgejouwd door Tsjechische kinderen
© Pro Shots
Sparta Praag
Sparta Praag
1 - 0
Glasgow Rangers
Glasgow Rangers

Kamara kwam vorig seizoen in het nieuws, nadat de 25-jarige middenvelder in de thuiswedstrijd tegen Slavia Praag racistisch werd bejegend door Ondrej Kúdela. De Tsjech zou Kamara hebben uitgemaakt voor 'fucking monkey' en kreeg van de UEFA een fikse schorsing van tien duels aan zijn broek. Ook Kamara kreeg een sanctie, omdat de 25-jarige Fin in de spelerstunnel een stevige woordenwisseling zou hebben gehad met Kúdela.

Op bezoek bij Sparta Praag, de eeuwige rivaal van Slavia, was Kamara donderdag mikpunt van spot. Beide ploegen moesten in een leeg Letna Stadion aantreden, omdat een deel van de supporters van de thuisclub zich eerder dit seizoen schuldig maakte aan racistische geluiden in de richting van AS Monaco-speler Aurélien Tchouaméni.

Uitgejouwd
De UEFA willigde vervolgens een verzoek van de Tsjechische topclub in om tienduizend kinderen onder de veertien jaar toe te laten. De jongelingen lieten zich van hun slechtste kant zien en jouwden Kamara van begin tot eind bij ieder balcontact uit. Dat einde was voor Kamara overigens al in de 74ste minuut. De speler van Rangers moest inrukken met een tweede gele en dus rode kaart.

De eindstand stond op dat moment al op het bord. Sparta Praag had aan een doelpunt van David Hancko na een klein half uur spelen genoeg aan een krappe overwinning.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.