Kali bereikt principe-akkoord met Willem II

Reacties

Anouar Kali vervolgt zijn loopbaan hoogstwaarschijnlijk bij Willem II. Op voorwaarde dat de 24-jarige middenvelder op korte termijn speelgerechtigd is voor de Eredivisie, ligt er in Tilburg een contract klaar voor de ex-speler van FC Utrecht en Roda JC Kerkrade.

Kali bereikt principe-akkoord met Willem II

Willem II meldt op de eigen website dat het met Kali een principe-akkoord heeft bereikt. Woensdag bracht Voetbal International al naar buiten dat de voormalig Marokkaans jeugdinternational mee zou gaan trainen met de ploeg van trainer Jurgen Streppel. Toen wilden de Tricolores echter nog niet bevestigen dat ze ook in zee zouden gaan met Kali.

Om terug te kunnen keren in de Eredivisie moet het contract van de geboren Utrechter met zijn vorige club Al Arabi worden ontbonden. Kali koos een jaar geleden voor een avontuur in Qatar, nadat hij bij FC Utrecht in onmin was geraakt na een incident op de training met Kristoffer Peterson. Eerder trainde de linksbenige middenvelder ook al mee bij De Graafschap, maar dat mondde niet uit in een contract.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.