Kalezic neemt Noor mee van PSV naar Roda JC

Reacties

Farshad Noor heeft een eenjarig contract getekend met Roda JC Kerkrade. De twintigjarige middenvelder komt transfervrij over van PSV.

Kalezic neemt Noor mee van PSV naar Roda JC

Noor trainde al vanaf het begin van de voorbereiding mee met de in de Eredivisie teruggekeerde Limburgers, waar hij opnieuw gaat samenwerken met trainer Darije Kalezic. De Bosniër was de afgelopen twee jaar al coach van Noor bij Jong PSV, waarvoor de jeugdinternational in totaal 66 duels in de Jupiler League speelde.

Algemeen directeur Wim Collard legt op de clubwebsite uit waarom Roda Noor een contract voor één seizoen met een optie voor nog een jaar heeft getekend. 'Noor is een talentvolle speler, die een goede indruk heeft achtergelaten in de voorbereiding. Onze technische staf is overtuigd van zijn kwaliteiten en daarom hebben we hem ook een contract aangeboden.'

Noor is voor Roda de vijfde aanwinst met het oog op het nieuwe seizoen. Eerder kwamen Rostyn Griffiths, Santiago Palacios, Gibril Sankoh en Jens van Son de club transfervrij versterken. Bovendien is ook de Australische spits Tomi Juric in beeld. Bekijk alle transfers van de Limburgers in ons transferoverzicht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.