Kalezic moet na één seizoen alweer vertrekken bij Roda JC

Reacties

Hoewel de beleidsbepalers van Roda JC Kerkrade en trainer Darije Kalezic niet wilden reageren, is duidelijk dat de Bosnische Zwitser al na één seizoen vertrekt.

Kalezic moet na één seizoen alweer vertrekken bij Roda JC

Kalezic voldeed aan de doelstelling door zich met de gepromoveerde club te handhaven in de Eredivisie, maar de leiding ziet toch geen enkel heil meer in een langere samenwerking. Binnen de top van Roda – die maandagochtend bijeen kwam - leidt het spel onder Kalezic tot een hoop onvrede. Het verwijt geldt vooral voor de thuiswedstrijden, die vaak weinig aantrekkelijk waren en waarvan er slechts drie werden gewonnen.

Maar Roda is vooral afgeknapt op de wijze van communiceren en (het gebrek aan) samenwerken van Kalezic. Na afloop van de laatste competitiewedstrijd, een 2-3 nederlaag tegen Willem II, merkte de trainer in de media op dat technisch directeur Ton Caanen 'misschien te lang autoverkoper' is geweest. Een nieuw dieptepunt voor het bestuur van de club, maar al lang voor die uitspraak was intern het vonnis geveld: langer doorgaan met Kalezic is geen optie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.