Kalezic: 'Hopelijk beseft iedereen nu waar we staan'

Reacties

Na zeven wedstrijden zonder overwinning moet Roda JC Kerkrade uitkijken dat het niet in de gevarenzone belandt. Trainer Darije Kalezic hoopt voorafgaand aan het duel met ADO Den Haag dat zijn ploeg lessen heeft getrokken uit de resultaten van de afgelopen weken.

Kalezic: 'Hopelijk beseft iedereen nu waar we staan'

'Hopelijk beseft iedereen nu waar we staan', zegt Kalezic op de site van de Limburgers.'Belangrijk is dat onze spelers, waarvan verreweg de meesten weinig ervaring op Eredivisieniveau hebben, hier beter van worden. De realiteit is namelijk dat onze selectie ook zulke ervaringen nodig heeft om zich verder te ontwikkelen', doelt hij op de wedstrijd tegen Ajax, waarin zijn ploeg na zes minuten al met 2-0 achter stond.

'Vanaf de aftrap willen we opnieuw laten zien dat we baas zijn in eigen huis, zoals we ook in de afgelopen wedstrijden hebben aangetoond', verklapt Kalezic al een deel van zijn strijdplan. 'Toen hebben we het krachtsverschil met onze tegenstanders op diverse manieren gecompenseerd en het resultaat weten te beïnvloeden.'

De Bosniër vindt tegenstander ADO Den Haag een ploeg die met de huidige dertiende plaats onder zijn stand leeft. 'Dat heeft hun overwinning van vorig weekend op Feyenoord (1-0, red.) wel bewezen. Dat neemt niet weg dat ADO een heel moeilijke periode achter de rug heeft', aldus Kalezic. Het duel tussen Roda en ADO begint vrijdag om 20.00 uur.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.