Juventus wil Allegri uit greep Chelsea houden

Reacties

Juventus is niet blij met de toenemende speculatie over een vertrek van trainer Massimiliano Allegri naar Chelsea. De Oude Dame is er veel aan gelegen de succescoach te behouden.

Juventus wil Allegri uit greep Chelsea houden

Chelsea zoekt een opvolger van Guus Hiddink, die momenteel de baas is op Stamford Bridge na het ontslag van José Mourinho eind vorig jaar. De Varssevelder vertrekt in principe na dit seizoen.

'Chelsea is een topclub en een topclub wil een toptrainer, dat is logisch. Het enige dat ik kan zeggen is dat Allegri nu ook al bij een topclub werkt, dus als hij zou overwegen ons te verlaten kan ik hem alleen maar op het hart drukken dat hij daar heel goed over na moet denken', zegt Juve-directeur Giuseppe Marotta tegen Mediaset.

Allegri kwam medio 2014 naar Juventus als opvolger van Antonio Conte. In eerste instantie was men in Turijn sceptisch over de ex-trainer van AC Milan, maar hij snoerde zijn critici de mond door in zijn debuutjaar de dubbel te winnen en de Champions League-finale te bereiken. Dit seizoen is Juventus ook in alle competities nog kansrijk, terwijl De Oude Dame op dit moment aan de langste zegereeks in de clubgeschiedenis bezig is. Zondag werd Frosinone het veertiende opeenvolgende slachtoffer van Juventus.

Allegri heeft bij Juventus nog een doorlopend contract, tot medio 2017. De Bianconeri willen die verbintenis graag verlengen. 'Wat ons betreft staan alle seinen op groen. De resultaten onder hem zijn voortreffelijk en Allegri is bovendien iemand die bij onze club past', legt Marotta tot slot uit.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.