Juventus verwacht komst Berardi snel af te ronden

Reacties

Domenico Berardi speelt volgend seizoen zijn wedstrijden in het shirt van Juventus. Algemeen directeur Beppe Marotta bevestigt dat er een mondelinge afspraak ligt met Sassuolo over de komst van de aanvaller.

Juventus verwacht komst Berardi snel af te ronden

De 21-jarige Berardi geldt als één van de grootste talenten van Italië en de beste speler van Sassuolo. Juventus had lange tijd vijftig procent van de transferrechten van de dribbelaar in handen, maar verkocht hem medio 2015 aan Sassuolo. Tijdens die onderhandelingen werd wel afgesproken dat Juventus het eerste recht kreeg om Berardi terug te kopen voor een bedrag van achttien miljoen euro.

'Berardi is een fantastisch talent. We hebben een mondelinge afspraak met Sassuolo en wij gaan deze deal afronden', is Marotta duidelijk in gesprek met Sky Sport Italia. Over de toekomst van Álvaro Morata, die door Real Madrid teruggekocht zou worden om direct weer te verkopen aan één van de vele geïnteresseerde clubs uit Engeland, was de directeur minder spraakzaam.

'Morata is een echte kampioen, we gaan er alles aan doen om hem te behouden. De terugkoopclausule van Real Madrid hangt als het zwaard van Damocles boven ons hoofd, maar we gaan na Champions League-finale met Real praten. Graziano Pellè? We gaan pas op zoek naar een nieuwe spits als Morata onverhoopt zou vertrekken', aldus Marotta.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.