Juventus verspeelt zege tegen middenmoter Chievo

Juventus heeft een overwinning bij Chievo zaterdag in het laatste kwartier uit handen gegeven. Daardoor verzuimt de ploeg aansluiting te vinden met koploper AC Milan. In de 76ste minuut maakte Boukari Dramé de gelijkmaker: 1-1.

Het is alweer de elfde keer dat De Oude Dame, waar Eljero Elia negentig minuten de bank warm hield, na een remise van het veld stapt. Het elftal blijft echter ongeslagen in de Serie A. Na een vroeg doelpunt van Paolo de Ceglie (foto) slaagde de thuisploeg er niet in om de score uit te breiden.

Middenmoter Chievo bleef daardoor hoop houden op een kleine stunt in Turijn. Een kwartier voor tijd maakte Dramé zich geliefd bij zijn team door op aangeven van Davide Moscardelli de gelijkmaker op zijn naam te zetten.

Juventus staat momenteel drie punten achter op koploper AC Milan, dat eerder op de dag knap van Palermo won (0-4). Juve heeft echter wel één wedstrijd minder gespeeld. Chievo stijgt naar de negende plaats. Foto: VI Images