Juventus mist steunpilaren Dybala en Marchisio tegen Bayern

Reacties

Juventus moet het woensdag op bezoek bij Bayern München zonder Paulo Dybala en Claudio Marchisio stellen. Beide spelers ontbreken in het Champions League-duel vanwege een kuitblessure.

Juventus mist steunpilaren Dybala en Marchisio tegen Bayern

Juventus meldt dat Marchisio twintig dagen is uitgeschakeld. Het is een enorme tegenvaller voor Juve, want Marchisio is dit seizoen uitgegroeid tot een bepalende speler in de ploeg van trainer Massimiliano Allegri. Stefano Sturaro is zijn verwachte vervanger, terwijl Allegri ook nog kan beschikken over de offensiever ingestelde Hernanes.

Marchisio mist behalve de return tegen Bayern (het heenduel eindigde in 2-2) ook de Serie A-wedstrijden tegen Torino en Empoli, alsmede de oefeninterlands van Italië tegen Spanje en Duitsland van 24 en 29 maart. De blessure die Dybala maandag opliep lijkt minder ernstig. De 22-jarige Argentijnse spits, dit seizoen belangrijk met achttien doelpunten, kan mogelijk zondag tegen Torino alweer in actie komen.

Behalve Dybala en Marchisio mist ook Martín Cáceres het duel met Bayern vanwege een blessure. De inzetbaarheid van Mario Mandzukic en Giorgio Chiellini is nog twijfelachtig.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.