Juventus kan tegen AS Roma beschikken over Tévez en Pirlo

Juventus kan in het topduel met AS Roma weer beschikken over clubtopscorer Carlos Tévez. De Argentijn sloot woensdag aan bij de selectie van de Italiaanse koploper. Spelmaker Andrea Pirlo lijkt het duel ook te halen.

Juventus kan tegen AS Roma beschikken over Tévez en Pirlo

De Argentijnse spits verbleef de laatste dagen langer in zijn geboorteland om tijd door te brengen met zijn vrouw, die op het punt staat te bevallen van hun derde kind. Juventus wilde aanvankelijk een trainer naar Argentinië sturen om de spits voor te bereiden op het topduel. Tevez stapte echter woensdag op het vliegveld terug naar Turijn.

'Het was moeilijk om mijn familie in Buenos Aires achter te laten, Nieuwjaarsdag door te brengen in een vliegtuig en te weten dat niet alles in orde is', liet de spits weten op zijn Twitter-account. 'Maar ik heb een vrouw van staal en erg sterke kinderen. Zij gaven mij kracht om terug te keren naar Turijn en me voor te bereiden op zondag.'

Zijn terugkeer komt tegelijk met het bericht dat spelmaker Pirlo fit genoeg is om te spelen tegen AS Roma. De 34-jarige middenvelder keert eerder dan verwacht terug van zijn afwezigheid na een knieblessure. Dat betekent dat coach Antonio Conte met een fitte selectie toewerkt naar de hervatting van de Serie A op zondag. Koploper Juventus kan dan achtervolger AS Roma bij winst op acht punten achterstand zetten. Bij een nederlaag is het verschil nog maar twee punten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen