Juventus geeft Pirlo een weekend vrij

Reacties

Juventus staat er in de Serie A dermate goed voor, dat het drie van zijn beste spelers niet in de wedstrijdselectie opneemt voor het uitduel met Parma van zaterdag. Dat alles in het teken van de Champions League-wedstrijd tegen AS Monaco van dinsdagavond.

Juventus geeft Pirlo een weekend vrij

Gianluigi Buffon, Carlos Tévez en Andrea Pirlo hadden kunnen spelen tegen Parma, maar trainer Massimiliano Allegri heeft het gelouterde drietal niet nodig tegen de hekkensluiter. Tévez en Pirlo krijgen zo wat langer de tijd hun batterij volledig op te laden, terwijl de ziekige Buffon het hele weekend thuis mag blijven. Tévez liep vorige week tegen Empoli (2-0 zege) een lichte blessure op. Pirlo staat al sinds eind februari aan de kant met kuitklachten, maar is weer hersteld.

Met nog negen duels te spelen staat Juventus in de competitie veertien punten voor op nummer twee AS Roma. De Oude Dame speelt dinsdag thuis tegen AS Monaco. Een week later wacht de return in het Stade Louis II. Het kan in elk geval in het heenduel niet beschikken over Paul Pogba.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.