Juventus bindt steunpilaar Bonucci

Reacties

Juventus en Leonardo Bonucci zijn een nieuw contract overeengekomen. De centrale verdediger blijft daardoor tot 2020 aan de Italiaanse landskampioen verbonden.

Juventus bindt steunpilaar Bonucci

Bonucci wordt daarmee beloond voor zijn uitstekende prestaties afgelopen seizoen. Met de 28-jarige mandekker als steunpilaar werd Juventus voor de vierde keer op rij kampioen. Bovendien won De Oude Dame de beker en behaalde het de Champions League-finale, waarin Barcelona te sterk bleek.

Juventus kan sinds 2010 beschikken over Bonucci. De 47-voudig international is afkomstig uit de jeugdopleiding van Internazionale, maar speelde voor die club slechts een wedstrijd in de Serie A. Via Treviso, Pisa en Bari kwam de in Viterbo geboren mandekker vijf jaar geleden naar Turijn.

Eerder deze zomer kwam Juventus al een nieuw contract overeen met Claudio Marchisio; de zelfopgeleide middenvelder tekende eveneens tot 2020 bij. Daarnaast verbond trainer Massimiliano Allegri zich tot 2018 aan de club, die Andrea Pirlo, Carlos Tévez en Arturo Vidal verkocht en zich versterkte met Guido Vadalá, Simone Zaza, Mario Mandzukic en Paulo Dybala.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.