Juve start tegen Udinese, Milan op bezoek bij Fiorentina

Reacties

Bij de start van het nieuwe seizoen treedt kampioen Juventus thuis aan tegen Udinese, terwijl het meest in het oog springende affiche van de eerste speelronde in de Serie A Fiorentina - AC Milan is.

Juve start tegen Udinese, Milan op bezoek bij Fiorentina

In het weekend van 22 en 23 augustus begint seizoen 2015/16 van de Serie A, waarbij het oranje getinte Lazio bezoek krijgt van het gepromoveerde Bologna. De kans is aanwezig dat er dan met Edson Braafheid, Wesley Hoedt, Ricardo Kishna en Stefan de Vrij vier Nederlanders op het veld staan bij de thuisclub.

Tijdens de tweede speelronde van de Serie A staat meteen al de topper AS Roma - Juventus, de nummer twee tegen de nummer één van afgelopen seizoen, op het programma. In het weekend van 12 en 13 september wordt de eerste Milanese derby tussen Internazionale en AC Milan gespeeld.

In speelronde 22 - het weekend van 31 januari 2016 - gaan de beide aartsrivalen op herhaling. Ook speelronde 11 valt op. Daar staan in één weekend tijd de krakers Lazio - AC Milan en Internazionale - AS Roma én de stadsderby tussen Juventus en Torino op de rol.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.