Juve ontsnapt dankzij Nedved aan puntverlies

Brescia heeft een gehavend Juventus tot het uiterste gedwongen, maar hield daar geen punten aan over (2-3).

Brescia leek te profiteren van de personele problemen, die Juventus door de blessures van David Trezeguet, Enzo Maresca, Gianluca Zambrotta, Alessandro Birindelli en Igor Tudor heeft. Stefano Mauri en Caracciolo zetten Brescia in de eerste helft op een comfortabele 2-0 voorsprong.

In de tweede helft stelde Juventus orde op zaken. Fabrizio Miccoli zorgde voor de aansluiting, Marco Di Vaio voor de gelijkmaker en een kwartier voor tijd zette Pavel Nedved de kroon op de comeback van Juventus.

Parma liet in de strijd om Europees voetbal twee punten liggen. Tegen Modena werd het 2-2, waarmee vooral de thuisploeg zich ongelukkig mee prijzen. Want Parma kwam pas vier minuten voor het einde via Matteo Ferrari op gelijke hoogte.