Juve loopt weg, Milan scoort weer niet

AC Milan lijkt de titelaspiraties in de ijskast te hebben gezet. De rossoneri kwamen bij Reggina opnieuw niet tot scoren, terwijl Juve weer won: 3-0. De achterstand van de Milanezen op de Oude Dame is daardoor inmiddels opgelopen tot acht punten.

Het probleem lag bij AC Milan uit bij Reggina opnieuw voorin: de ploeg kon weer niet scoren. De ploeg mocht het het laatste kwartier zelfs nog tegen tien man proberen, nadat Emanuele Belardi met rood voortijdig mocht gaan douchen. Het bood allemaal geen soelaas: 0-0.

Juventus maakte daarentegen opnieuw geen fout en lijkt zich op te kunnen gaan maken voor de Scudetto. De ploeg had weinig moeite met het bescheiden Modena, al duurde het tot de tweede helft eer Juve op schot kwam. Pavel Nedved opende de score acht minuten na rust, in de slotfase waren het nogmaals Nedved en Davide Trezeguet die de eindstand naar 3-0 tilden.