Jozefzoon met kleine stapjes terug op trainingsveld PSV

Reacties

PSV-aanvaller Florian Jozefzoon is woensdag voor het eerst sinds zijn zware knieblessure weer voorzichtig op het trainingsveld verschenen. De Eindhovense club gaat de vleugelspits heel langzaam klaarstomen voor wedstrijdminuten.

Jozefzoon met kleine stapjes terug op trainingsveld PSV

Jozefzoon liep in januari van dit jaar tijdens het uitduel met Vitesse een ernstige blessure aan de kruisband van zijn rechterknie op. De hersteltijd daarvoor bedroeg zes tot negen maanden. Woensdag zette Jozefzoon het volgende stapje in zijn revalidatie door de warming-up van de uitlooptraining - dinsdag speelde PSV met 2-2 gelijk bij ADO Den Haag - met de groep mee te doen.

Na die warming-up deed Jozefzoon wat individueel werk. PSV doet uitermate voorzichtig met de 24-jarige Jozefzoon en wil geen overhaaste beslissingen nemen wat betreft speelminuten voor de ex-Ajacied.

Willems
Het herstel van Jetro Willems verloopt volgens schema. De linksback raakte vorige maand tijdens het trainingskamp in Frankrijk geblesseerd aan zijn knie. In september staat een volgende controle gepland, PSV hoopt halverwege volgende maand weer over de sterkhouder te beschikken. Aanvaller Gastón Pereiro blijkt tijdens het uitduel met ADO daarnaast zijn neus te hebben gebroken. PSV wil voor hem een masker maken zodat hij gewoon inzetbaar is. (Dolf van Aert)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.