Jörgensen laat zich zien, Partizan verliest beladen stadsderby

Reacties

Nicolai Jörgensen heeft zondag zijn eerste doelpunt sinds zijn terugkeer bij FC Kopenhagen gemaakt. Daarmee droeg hij bij aan de competitiezege van de aankomende tegenstander van PSV in de Conference League. Partizan Belgrado, dat binnenkort Feyenoord treft, leed een pijnlijke nederlaag.

Jörgensen laat zich zien, Partizan verliest beladen stadsderby

Partizan Belgrado staat momenteel bovenaan in de Servische competitie en wordt achtervolgd door stadsgenoot Rode Ster Belgrado, de regerend landskampioen. Zondag stond de altijd beladen stadsderby op de rol en Partizan verloor met 2-0. Sasa Zdjelar kreeg vlak voor tijd zijn tweede gele kaart. De voorsprong van de koploper op zijn achtervolger bedraagt nu nog maar twee punten.

FC Kopenhagen beleefde een mooiere zondag. De koploper van de Deense competitie won met 0-2 van Viborg, mede dankzij een goal van invaller Jörgensen. De aanvaller keerde in januari terug naar de club waar hij voor zijn transfer naar Feyenoord al voor speelde en deed zondag voor de tweede keer sinds zijn rentree mee. Tegen Viborg verzorgde hij in blessuretijd het slotakkoord.

AZ is in de achtste finale van de Conference League gekoppeld aan FK Bodø/Glimt. Het seizoen in Noorwegen begint pas in april; Bodø/Glimt zit momenteel in de winterstop. Vitesse neemt het op tegen AS Roma, dat weer eens teleur stelde. Lees het verslag van Spezia - AS Roma hier:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.