Jordania: 'Ze zijn niet zomaar van me af'

Reacties

Merab Jordania heeft een terugkeer bij Vitesse nog niet uit zijn hoofd gezet. In een vraaggesprek met Voetbal International gaat de voormalige clubeigenaar uitgebreid in op het voornemen om op korte termijn opnieuw bij de Arnhemse club aan de slag te gaan.

Jordania: 'Ze zijn niet zomaar van me af'

'Of ik daadwerkelijk terugkeer? Er zijn altijd gesprekken. Als ik een mogelijkheid vind om terug te keren dan zal ik dat zeker niet laten. Alleen lukt dat niet met de mensen die er nu al zitten. Dan zal dan via een andere weg moeten gebeuren. Welke weg dat is? Dat zullen we wel zien. Ze zijn niet zomaar van me af', aldus Jordania, die om zich heen een groep investeerders probeert te verzamelen met als doel de macht bij Vitesse weer in handen te krijgen.

Jordania laat verder weten benaderd te zijn door de KNVB. Volgende week gaat hij met afgevaardigden van de voetbalbond praten over Vitesse en de Chelsea-invloed. 'Zij willen precies weten hoe het zit. Ik zie het als mijn taak om de KNVB te vertellen wat er zich bij Vitesse allemaal afspeelt.'

In het uitgebreide interview in de nieuwe Voetbal International doet Jordania uit de doeken wat er zich allemaal afspeelt bij FC Hollywood aan de Rijn. Zo krijgt de transfer van Marco van Ginkel plots een heel andere wending. 'Wolfsburg wilde vorig jaar zomer vijftien miljoen euro betalen voor Marco van Ginkel. Hij ging uiteindelijk naar Chelsea. Het voelde alsof ik een speler weggaf. Zo van: hier heb je Marco, neem hem maar mee en bedenk zelf een leuk prijsje. Dat had weinig met onderhandelen te maken.'

Het complete verhaal van Merab Jordania over zijn mogelijke terugkeer in Arnhem leest u in VI nummer 15, die woensdag verschijnt.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.