Jordania wil via kort geding toegang krijgen tot Gelredome

Reacties

Voormalig eigenaar Merab Jordania spant een kort geding aan tegen zijn oude club Vitesse. Aanleiding is het stadionverbod dat de Georgiër vorig jaar kreeg opgelegd na vermeende bedreigingen aan het adres van algemeen directeur Joost de Wit.

Jordania wil via kort geding toegang krijgen tot Gelredome

Het Openbaar Ministerie legde Jordania (foto) een taakstraf op die hij vorig jaar uitvoerde. De Arnhemse club daarentegen ontzegde hem per direct de toegang tot stadion Gelredome en trainingscomplex Papendal. Tot op de dag van vandaag heeft Jordania getwijfeld aan de juridische waarde van het verbod.

De advocaat van de Georgiër zegt meerdere malen contact te hebben gezocht met Vitesse om tot een oplossing te komen, maar dit leverde niks op. Nu volgt er op dinsdag 13 januari een kort geding. Jordania heeft nog altijd een terugkeer bij Vitesse niet uit zijn hoofd gezet. Enkele weken terug liet de met Chelsea gebrouilleerde zakenman weten nog altijd voornemens te zijn de club in de toekomst weer over te nemen.

Hoewel Vitesse het steeds heeft ontkend, zijn er meerdere bronnen die bevestigen dat de huidige eigenaar Alexander Chigirinskiy nog altijd bereid is de Arnhemse club te verkopen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.