'Jongen van de club' speelt met PEC tegen jeugdliefde

Reacties

Of hij in de basis zal staan is nog maar de vraag, maar met PEC Zwolle treft Wout Brama zondag zijn oude werkgever FC Twente. Brama speelde ruim vijftien jaar voor de Tukkers.

'Jongen van de club' speelt met PEC tegen jeugdliefde

In Enschede verlengde hij afgelopen zomer zijn contract niet, waarna hij uiteindelijk transfervrij tekende in Zwolle. Daar speelt hij vooralsnog niet zo heel veel. Toch voelt hij zich al aardig thuis. 'Ik heb niet veel tijd nodig gehad om te wennen. PEC Zwolle is wel te vergelijken met FC Twente. Het karakter en de cultuur van de clubs zijn hetzelfde, het is hier alleen net allemaal wat kleiner', meldt hij op de website van FC Twente.

Brama heeft nog niet heel veel commentaar gehad over de clash met de ploeg die hij jarenlang diende. 'Dat moet denk ik nog komen. Afgelopen weekend waren we vrij en vanaf maandag zijn we richting de wedstrijd van zondag gaan werken. Ik denk dat de trainer mij deze week nog wel even wat vraagt over FC Twente', gokt Brama dat Ron Jans bij hem nog wat inside information hoopt in te winnen.

Hoe dan ook zal het treffen in het IJsseldeltastadion apart voelen voor Brama. 'Het zal een rare gewaarwording worden. Ik heb meer dan vijftien jaar in het rood van FC Twente gespeeld en nu sta ik tegenover hen. Ik zal altijd een jongen van de club blijven en FC Twente in mijn hart dragen, maar ik speel nu voor Zwolle en wil zondag winnen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.