media

statistieken

datum

laden laden
laden laden
Toon meer resultaten

Jong PSV met Kalezic en stagiair Zenden Jupiler League in

Jong PSV met Kalezic en stagiair Zenden Jupiler League in

Darije Kalezic is de nieuwe trainer van Jong PSV. De Bosniër is de opvolger van Marco Roelofsen bij de Brabantse beloftes, die komend seizoen actief zijn in de Jupiler League.

Kalezic was in het verleden coach van De Graafschap, waarmee hij in 2010 kampioen van de Eerste Divisie werd. In Eindhoven wordt de oud-speler van RKC Waalwijk bijgestaan door Boudewijn Zenden, die in het kader van de cursus TC1 stage loopt bij de Brabanders.

De kersverse coach van Jong PSV tekent een contract voor één jaar en kijkt uit naar zijn nieuwe uitdaging. 'Ik verheug me dat ik deel mag uitmaken van het nieuwe PSV', zegt Kalezic op de clubwebsite. 'Het is speciaal om een belangrijke taak op me te mogen nemen bij een topclub als PSV, in het eerste jaar dat de beloften gaan deelnemen aan de Eerste Divisie.'

De 43-jarige Kalezic speelde in het verleden onder meer voor FC Den Bosch, AGOVV en De Graafschap. Als trainer was Kalezic werkzaam voor De Graafschap, het Belgische SV Zulte Waregem en Stockport County in Engeland.

Laatste nieuws