Jong Oranje werkt toe naar wedstrijd tegen Duitsland

De spelers van Jong Oranje hebben maandagavond kennis gemaakt met Tel Aviv. De formatie van bondscoach Cor Pot (foto), die over een volledig fitte selectie kan beschikken, wandelde langs het strand voor een eerste kennismaking met de metropool.

Jong Oranje werkt toe naar wedstrijd tegen Duitsland

Jong Oranje is zodoende begonnen aan het tweede deel van de voorbereiding op het EK in Israël, dat voor de ploeg donderdag begint in Petach Tikva met de wedstrijd tegen Duitsland.

De Nederlandse beloften hebben hun intrek genomen in het luxueuze Renaissance Hotel, direct gelegen aan de kust en de boulevard van Tel Aviv.

Jong Oranje traint dinsdag voor de eerste keer in Tel Aviv, op de velden van het Maccabi Tel Aviv Training Center. Die sessie is besloten voor pers en publiek. Een dag later vertrekken de spelers naar Petach Tikva, voor een openbare training van een uur in het HaMoshava Stadion, waar een dag later de wedstrijd tegen Duitsland wordt gespeeld.

Voorafgaand aan de training zullen bondscoach Cor Pot en aanvoerder Kevin Strootman een persconferentie geven voor de internationale media. Vrijdag, een dag na de wedstrijd tegen de Duitsers, trainen de beloftes weer in Tel Aviv, om op zaterdag naar Jeruzalem te vertrekken.

Daar traint het team in het Teddy Stadium, waar op zondag het treffen met Rusland op het programma staat.

BlindLinksback Daley Blind laat weten uit te kijken naar de eerste wedstrijd. 'Hoewel het seizoen lang was, voel ik me nog steeds erg fit', vertelt de Ajacied op de website van Sport Promotion. 'We hebben tegen elkaar gezegd dat we de finale willen halen. Dat is ons doel. Want we hebben tenslotte ook wel een team dat iets moois kan neerzetten.'

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen