Jong Oranje komt met Van Ginkel aan de aftrap

Reacties

Adrie Koster heeft bij zijn eerste duel als bondscoach van Jong Oranje gekozen voor drie spelers met ervaring bij het 'grote' Oranje.

Jong Oranje komt met Van Ginkel aan de aftrap

Tegen Jong Georgië komen de internationals Jean-Paul Boëtius, Marco van Ginkel en Karim Rekik aan de aftrap. De drie debutanten in de selectie - Jorrit Hendrix (PSV), Joost van Aken en Daley Sinkgraven (beiden SC Heerenveen) - hebben geen basisplaats gekregen.

Van de elf basiskrachten zijn er drie (Warner Hahn, Mike te Wierik en Nathan Aké) die bij hun club geen vaste waarde zijn, terwijl Van Ginkel moet afwachten hoe het hem vergaat na zijn transfer van Chelsea naar AC Milan.

Jong Oranje heeft de groepswinst voor het grijpen met een voorsprong van drie punten met nog twee wedstrijden te spelen. Jong Slowakije is de laatste opponent in de kwalificatiereeks. De eerste plaats geeft recht op een plek in de play-offs, waarin kwalificatie voor het EK in Tsjechië in 2015 op het spel staat.

Opstelling Jong Oranje:
Warner Hahn; Mike te Wierik, Mike van der Hoorn, Karim Rekik, Nathan Aké; Marco van Ginkel, Kyle Ebecilio, Tonny Vilhena; Terrell Ondaan, Luc Castaignos, Jean-Paul Boëtius.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.