Jong Oranje als verwacht, De Mul begint

Bondscoach Foppe de Haan heeft zaterdagmiddag geen veranderingen meer doorgevoerd in de basis van Jong Oranje voor het laatste groepsduel met België.

Jong Oranje als verwacht, De Mul begint

Dat betekent dat Hedwiges Maduro en Boy Waterman ontbreken door een blessure, dat Julian Jenner gepasseerd is en dat Calvin Jong-A-Pin uit voorzorg op de bank zit omdat hij bij een nieuwe gele kaart geschorst is voor de halve finale.

Jong Oranje heeft aan een gelijkspel genoeg om als groepswinnaar te eindigen. Tegenstander België heeft aan een punt voldoende om zich te plaatsen voor de halve finale.

Bondscoach Jean-François De Sart heeft noodgedwongen enkele wijzigingen moeten doorvoeren. Thomas Vermaelen is geblesseerd, Marouane Fellaini en Jan Vertonghen zijn geschorst, en Jonathah Blondel is gepasseerd. Killian Overmeire, Faris Haroun, Tom De Mul (foto) en Laurent Ciman beginnen in de basis.

Doel: VermeerVerdediging: Zuiverloon, Vlaar, Kruiswijk en PietersMiddenveld: De Ridder, Donk, Bakkal en DrentheAanval: Babel en Rigters.

Doel: BaillyVerdediging: De Roover, Ciman, Lombaerts en PocognoliMiddenveld: Vanden Borre, Haroun en OvermeireAanval: De Mul, Mirallas en Martens.

Bekijk hier al onze video's