Jol sluit transfer Emanuelson uit, maar Enoh is een optie

Urby Emanuelson was afgelopen zaterdag tegen Arsenal (1-0 verlies) een van de opvallende spelers in het team van manager Martin Jol. De oefenmeester van Fulham is zeer te spreken over de huurling van AC Milan, maar zegt dat een definitieve overstap lastig te realiseren is.

Jol sluit transfer Emanuelson uit, maar Enoh is een optie

'Je zag in die wedstrijd dat hij een goede, technische voetballer is die het publiek weet te vermaken', aldus Jol tegenover diverse Engelse media. 'Maar we hebben geen optie tot koop op hem. Het is onmogelijk om hem te kopen.'

De creatieve middenvelder gaf zelf te kennen nog niet klaar te zijn in Milaan en zich te willen revancheren. 'Ik heb na dit seizoen nog een contract voor één jaar bij AC Milan. Het is belangrijk om te laten zien wat ik in huis heb. Ik wil hier eerst goed afsluiten en dan zie we wel verder', aldus Emanuelson zaterdag in gesprek met Sport1.

Eyong Enoh, een andere oud bekende van Jol, speelde tegen The Gunners ook een zeer verdienstelijke wedstrijd op Craven Cottage. In tegenstelling tot Emanuelson heeft de Londense club wel een optie tot koop op de van Ajax gehuurde middenvelder.

'Maar hij kost nog wel een paar knaken', meldt Jol over het eventueel aantrekken van de Kameroener. 'De optie is er, maar ik heb nog één of twee andere opties. Het is een beslissing die we tegen het einde van het seizoen zullen nemen.'

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen