Jol overspoeld door fans bij openbare training Al Ahly

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Jol overspoeld door fans bij openbare training Al Ahly

• In Nederland wordt er vaak vol bewondering gekeken naar de vele duizenden fans die de eerste training van Feyenoord bezoeken. Bij de Egyptische kampioen Al Ahly, de club van trainer Martin Jol, komen nog net iets meer mensen kijken...

Will Grigg kwam tijdens de groepsfase nog niet in actie, maar mag zich nu met Noord-Ierland opmaken voor de achtste finale. Grigg is 'on fire', zoals we inmiddels weten. Welke defensie gaat hij angst inboezemen in de achtste finale?

Will Grigg's on fire, your defense is terrified!! #willgriggsonfire #northernireland

Een video die is geplaatst door 8bit Football (@8bitfootball) op

• Wie wil de aanvoerdersband? Het was even zoeken naar een nieuwe captain, toen van Rusland Roman Shirokov werd gewisseld in het duel met Wales (3-0 verlies) voor invaller Aleksandr Golovin. Golovin wist zich vervolgens geen raad met de band. Niemand wilde in eerste instantie de band om de bovenkant van zijn arm doen. Uiteindelijk offerde doelman Igor Akinfeev zich op. Goed werk, Igor!

Romário wil de nieuwe burgemeester van Rio de Janeiro worden, zo kondigde hij aan op een persconferentie. De voormalig Braziliaanse sterspeler, die in het verleden bij PSV onder contract stond, stopte in 2010 met profvoetbal en ging daarna aan de slag als kamerlid voor de Braziliaanse socialistische partij. De burgemeestersverkiezingen worden gehouden aan het einde van dit jaar.

• Het Duitse nationale team is maandagavond opgeschrikt na de afsluitende training voor de laatste groepswedstrijd tegen Noord-Ierland. In het hotel in de Parijse wijk La Défense, waar de Duitsers verblijven, werd een verdacht voorwerp gevonden. Daardoor besloten de Duitsers toch maar wat langer in het stadion Parc des Princes te blijven. Uiteindelijk bleek het loos alarm en konden de mannen van bondscoach Joachim Löw veilig terugkeren naar het hotel, al was dat wel onder begeleiding van de Franse politie. Dat moet toch een veilig gevoel geven! (Sport1)

'Hij is verreweg de compleetste voetballer met wie ik samen heb gespeeld. Van mij mag hij die Ballon d'Or winnen.'
Giovanni van Bronckhorst pleit ervoor om Andrés Iniesta een keer de Ballon d'Or te geven in plaats van Cristiano Ronaldo of Lionel Messi. De oud-international van Oranje speelde tussen 2003 en 2007 samen met Iniesta bij Barcelona en is nog altijd lyrisch over de Spaanse middenvelder die op het EK uitblinkt. (Metro)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.