Jol neemt Lindgren en Eriksen mee naar Madrid

Rasmus Lindgren (25) en Christian Eriksen (18) reizen dinsdag met Ajax mee naar Spanje voor het Champions League-duel van woensdag met Real Madrid.

Jol neemt Lindgren en Eriksen mee naar Madrid

Eriksen kampte afgelopen week met een keelontsteking, Lindgren is eindelijk hersteld van een slepende knieblessure. 'Rasmus heeft de hele week voluit met de groep meegetraind, dat zag er goed uit', zegt trainer Martin Jol tegen Voetbal International.

Jan Vertonghen vergezelt de selectie naar Madrid, hoewel de Belgische verdediger door een schorsing niet in actie kan komen. Op de wedstrijddag, na een individuele training in Amsterdam, reist de eveneens geschorste Luis Suarez zijn ploeg achterna.

Jol heeft al in zijn hoofd welke spelers Suarez en Vertonghen gaan vervangen in Madrid, maar wenst geen open kaart te spelen. Het meest waarschijnlijk is dat de twee vroege invallers tijdens Ajax-Willem II afgelopen zaterdag, André Ooijer en Miralem Sulejmani, de opengevallen plekken invullen.

Aanwinst Teemu Tainio en jongeling Florian Josefzoon maken eveneens deel uit van de selectie voor het duel met De Koninklijke.

Bij Real Madrid zijn Cristiano Ronaldo en verdediger Pepe weer beschikbaar, maar Kaká is voorlopig nog uit de roulatie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen