Jol: 'Ik denk niet dat hij ooit nog eens zo mooi zal scoren'

Martin Jol is blij met de comeback van Fulham op bezoek bij Crystal Palace. Mede dankzij twee schitterende doelpunten zag de manager van The Cottagers zijn ploeg een achterstand ombuigen in een overwinning (1-4).

Jol: 'Ik denk niet dat hij ooit nog eens zo mooi zal scoren'

'Ik ben zeer tevreden, zeker gezien de manier waarop we het deden', reageerde Jol na de wedstrijd. 'Het was bijna misselijkmakend om weer een doelpunt te incasseren in de eerste tien minuten, maar natuurlijk ben ik daar ook verantwoordelijk voor.'

Adrian Mariappa zette Crystal Palace nog op voorsprong, door ongehinderd de bal langs Maarten Stekelenburg - die na twee maanden blessureleed zijn rentree maakte - te koppen. 'Maar daarna kwamen we terug, waarbij we veel veerkracht en mentaliteit toonden. We speelden veel beter dan Crystal Palace en dat is wat je wilt', vervolgde Jol.

'Natuurlijk nam ik risico door met Darren Bent, Dimitar Berbatov, Bryan Ruiz én Patjim Kasami te spelen, maar het pakte goed uit', concludeerde Jol. Kasami zorgde met een schitterende volley voor de gelijkmaker. 'Ik denk niet dat hij ooit nog eens zo mooi zal scoren en ik ben er zeker van dat dit een van de fraaiste doelpunten van het seizoen zal zijn.'

Opvallend is dat ook Jack Wilshere zo reageerde. De middenvelder van Arsenal leek ook mee te dingen naar de verkiezing tot Doelpunt van de Maand oktober met zijn goal afgelopen weekend tegen Norwich City, maar meteen na de treffer van Kasami had hij die hoop opgegeven. 'Daar gaat mijn prijs voor het beste doelpunt van de maand', twitterde de middenvelder.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen