Jol en Berbatov blij met 'verdiende' overwinning Fulham

Fulham-manager Martin Jol was na afloop van de 2-1 overwinning op bezoek bij West Bromwich Albion blij om te zien dat de potentie van zijn ploeg eindelijk weer drie punten opleverde. Ook had hij lovende woorden voor Dimitar Berbatov.

Jol en Berbatov blij met 'verdiende' overwinning Fulham

'Het nieuwe jaar beginnen met drie punten is geweldig', zei Jol na afloop van de eerste zege sinds 10 december. Door een serie van vier wedstrijden die maar één punt opleverde was Fulham weggezakt in het rechterrijtje. 'Maar die positie is geen correcte afspiegeling van ons seizoen', aldus Jol.

Berbatov stond met zijn zevende competitiedoelpunt van het seizoen aan de basis van de overwinning. De Bulgaar opende zes minuten voor rust de score. 'Ik ben erg blij met hem', liet Jol weten. 'Hij wil altijd winnen, goed spelen en het balletje laten gaan', aldus Jol, die in het verleden al met Berbatov samenwerkte bij Tottenham Hotspur.

Hoewel Fulham na de 2-1 ver achteruit werd gedrukt door West Brom, was de overwinning volgens Berbatov verdiend. 'We hebben gewonnen tegen een erg sterk team. Vooral thuis spelen ze altijd goed. We hebben karakter getoond. Ik denk dat we de drie punten verdienden.'

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's