Joaquín van schlemiel naar held bij zege van Málaga

Málaga heeft goede zaken gedaan tijdens het thuisduel met Real Valladolid. De thuisploeg kwam weliswaar vroeg op achterstand, maar boog deze in de slotfase om tot een 2-1 overwinning.

Manucho Gonçalves zorgde ervoor dat Málaga al in de negende minuut op scherp werd gezet. De aanvaller was trefzeker uit de rebound en zette zijn ploeg zodoende vroeg op voorsprong: 0-1.

Isco trok de stand in de 37ste minuut gelijk, waardoor zijn ploeg met een 1-1 stand de tweede helft inging. In de 85ste minuut kreeg Joaquín een uitgelezen mogelijkheid om de overwinning veilig te stellen, maar de Spanjaard slaagde er niet in een strafschop tussen de palen te krijgen.

Twee minuten later kon de routinier alsnog opgelucht ademhalen. Uit de rebound sleepte hij alsnog een overwinning uit het vuur: 2-1. Door de zege blijft Málaga op de respectabele derde plaats staan in de Primera División. Valladolid staat elfde. Foto: VI Images