Ji-Sung Park fit genoeg voor AS Monaco

Zoals trainer Guus Hiddink al had laten doorschemeren, de opstelling van PSV voor het duel met AS Monaco kent geen verrassingen. Het enige vraagteken, Ji-Sung Park, komt aan de aftrap.

Ji-Sung Park fit genoeg voor AS Monaco

De opstelling van PSV voor het duel met AS Monaco kent geen verrassingen. Zoals verwacht nemen Jurgen Colin en Remco van der Schaaf de plaatsen in van Kasper Bøgelund en Johann Vogel, die beiden met een (lichte) blessure terugkeerden van hun interlandverplichtingen.

Trainer Guus Hiddink had alleen nog zorgen om Ji-Sung Park. Maar de Koreaan is voldoende hersteld van zijn blessure om aan de aftrap te kunnen komen in het Champions League-duel met AS Monaco.

Zijn collega Didier Deschamps had geen fysieke problemen in zijn selectie. De Franse coach heeft een geheel fitte selectie tot zijn beschikking. De spits Fernando Morientes, die op huurbasis is overgenomen van Real Madrid, begint in de basis. De huurling heeft met Ludovic Giuly, Edouard Cissé, Dado Prso en Julien Rodriguez eerder kennisgemaakt met de Champions League.

Bekijk hier al onze video's