Jimmy Floyd kiest Courtois, Balotelli wil naar Engeland

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Jimmy Floyd kiest Courtois, Balotelli wil naar Engeland

'Thibaut Courtois is op dit moment samen met Manuel Neuer de beste keeper van de wereld. Als ik Chelsea was, zou ik hem in plaats van Cech onder de lat zetten.'
Jimmy Floyd Hasselbaink, trainer van de Belgische tweedeklasser Antwerp FC (foto), zou het wel weten als hij trainer was van The Blues, waar hij vroeger als speler furore maakte. De Belgische doelman is momenteel door de Engelsen verhuurd aan Atlético Madrid.

'Ik zou graag samen met mijn broer willen spelen, en dan het liefst in Engeland.'
Enoch Balotelli, de broer van AC Milan's enfant terrible Mario, hoopt op een dag met zijn broer in Engeland te kunnen samenspelen.

• De Duitse voetbalbond heeft Emir Spahic op de vingers getikt. De Bosnische verdediger van Bayer Leverkusen heeft naar aanleiding van zijn opgestoken middelvinger, in het duel van afgelopen zaterdag met Eintracht Braunschweig (1-1), een fikse boete gekregen. De tuchtcommissie van de Duitse voetbalbond heeft besloten om hem een geldstraf van 15.000 euro op te leggen.

• Ooit deed José Mourinho het. De opstelling van zijn tegenstander oplezen in de Champions League. Dinsdag kreeg de Chelsea-manager tijdens zijn persconferentie in aanloop naar het duel met Paris Saint-Germain (kwartfinale) de lachers op zijn hand. Hij wilde namelijk wel zijn opstelling geven, althans zijn eerste vijf namen. Daar hield het wel bij op zoals in bovenstaand filmpje te zien is.

• Er is kritiek op de benoeming van Danny Blind tot opvolger van Guus Hiddink als bondscoach van Oranje, na 2016 althans. Zelf reageerde de voormaliger verdediger van Ajax niet. Even leek de oorverdovende stite doorbroken, maar bovenstaand interview rept met geen woord over zijn aanstelling. We moeten dus nog even wachten tot 1 augustus, als de nieuwe staf wordt gepresenteerd.

Wil je meer filmpjes zien? Bekijk dan eens ons beeldarchief.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.