Janssen, Zivkovic en Grim in de prijzen

Reacties

Vincent Janssen is in de Jupiler League tot zowel de beste speler als het grootste talent van de tweede periode uitgeroepen. De aanvaller van Almere City FC krijgt daarvoor zaterdag, als Achilles '29 op bezoek komt, twee Bronzen Stieren overhandigd.

Janssen, Zivkovic en Grim in de prijzen

Janssen werd verkozen door zijn acht treffers bij de periodewinnaar, die in de reguliere stand de zesde plaats bezet. Voor het binnenhalen van het ticket voor de play-offs kreeg ook trainer Fred Grim lof. Hij werd uitgeroepen tot beste trainer.

Janssen staat inmiddels op twaalf goals in zeventien competitieduels. Met zijn vele doelpunten mag hij zich inmiddels international van Jong Oranje noemen.

Richairo Zivkovic is met tien goals in de tweede periode de topscorer geworden. Ook de aanvaller van Jong Ajax krijgt daarvoor een Bronzen Stier. Hij bleef Cas Peters van Jong Twente net een doelpunt voor.

Sjoerd Ars (NEC) is met vijftien goals de topscorer van de Jupiler League. Peters (veertien), Zivkovic en FC Oss-spits Kevin van Veen (beide dertien) zitten hem op de hielen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.