Janssen uitgelachen na tegenvallend Spurs-optreden

Reacties

Het krediet van Vincent Janssen bij Tottenham Hotspur brokkelt in rap tempo af. De spits werd na zijn optreden tegen Aston Villa beschimpt op televisie en op social media.

Janssen uitgelachen na tegenvallend Spurs-optreden

Match of the Day-presentator Gary Lineker nam bepaald geen blad voor de mond toen het over Janssen ging. 'Hij doet me denken aan een slap aftreksel van Roberto Soldado', refereerde hij aan de Spaanse spits die hopeloos flopte bij Tottenham, dat hem in 2013 voor dertig miljoen had overgenomen van Valencia.

Alan Shearer was het met Lineker eens. 'Janssen heeft het heel moeilijk. Tijdens de wedstrijd had ik echt medelijden met hem. De manager (Mauricio Pochettino, red.) moest hem er wel afhalen. Iemand anders zei tegen me: "Laat hem maar staan, hij krijgt vanzelf een kans." Maar op zo'n moment staat de reputatie van een manager op het spel.'

Pochettino greep in door Janssen in de zestigste minuut te vervangen door Dele Alli (foto). 'Hem wisselen was het enige juiste', vond Shearer. Ook op social media werd Janssen flink aangepakt.

De ex-spits van AZ en Almere City mocht tegen Aston Villa voor het eerst in twee maanden weer in de basis beginnen. Als speler van Tottenham loste hij, strafschoppen niet meegerekend, over alle competities 33 schoten zonder te scoren.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.