Janssen trots na eerste interlandgoal op Wembley

Reacties

Even onbevangen als hij Oranje naar een 1-2 zege op Engeland had geleid, stond Vincent Janssen na afloop de pers te woord.

Janssen trots na eerste interlandgoal op Wembley

Janssen speelde een jaar geleden nog in de Jupiler League, maar schitterde dinsdag op Wembley alsof hij nooit anders heeft gedaan dan voetballen in de grootste stadions ter wereld. In de tweede helft schoot hij vanaf de strafschopstip opvallend zelfverzekerd de 1-1 op het scorebord. 'Toen we die penalty kregen, dacht ik: Deze is voor mij. Ik geef de bal niet meer af', aldus de spits van AZ tegen Voetbal International.

'We hadden vooraf geen afspraken gemaakt over wie de strafschoppen zou nemen en andere jongens motiveerden mij om het te doen', vertelt Janssen verder over zijn eerste interlanddoelpunt.

Volgens Janssen, die ook de assist voor de 1-2 van Luciano Narsingh leverde, was de overwinning zwaarbevochten. 'Dit was een heel moeilijke wedstrijd. Engeland heeft een sterke ploeg en maakte het ons lastig, maar in de omschakeling is het ons gelukt gevaarlijk te worden.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.