Janssen rekent niet op Ajax of PSV door vraagprijs AZ

Reacties

Vincent Janssen denkt niet dat hij volgend seizoen nog in de Eredivisie speelt. De topscorer van AZ ziet een overstap naar bijvoorbeeld Ajax of PSV best zitten, maar beseft dat hij voor die clubs waarschijnlijk niet haalbaar is.

Janssen rekent niet op Ajax of PSV door vraagprijs AZ

'Ik heb het met bondscoach Danny Blind over een transfer gehad, omdat ik er advies over wilde inwinnen. Het was een goed gesprek. Hij adviseerde me een tussenstap in Nederland, maar inmiddels kun je zeggen dat de Nederlandse top om financiële redenen is uitgesloten. Nee, dat is de transfersom, niet mijn salaris', zei Janssen met een brede glimlach tegen De Telegraaf.

AZ verlangt naar verluidt zo'n vijftien miljoen euro voor Janssen. 'Als de top in Nederland wel bereid is die te betalen, dan sta ik zeker open voor een gesprek. Maar of het nu het binnen- of het buitenland wordt: AZ weet dat ik die stap wil maken. En ik weet dat er clubs geïnteresseerd zijn. Welke clubs zich officieel hebben gemeld? Dat moet je aan AZ vragen, maar het is er een aantal.'

Met name vanuit Engeland bestaat er veel belangstelling voor Janssen, wiens naam ook is gevallen bij Atlético Madrid. Eerder liet directeur voetbalzaken Max Huiberts van AZ al weten dat een binnenlandse transfer onwaarschijnlijk is.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.