Janssen maakt ziekenboeg FC Utrecht weer voller

Reacties

Juist nu de ziekenboeg van FC Utrecht leek leeg te lopen, heeft Robby Alflen er weer een zorgenkind bij. Willem Janssen heeft zondag in het competitieduel met FC Groningen het middenhandsbeentje in zijn linkerhand gebroken en is voorlopig niet inzetbaar.

Janssen maakt ziekenboeg FC Utrecht weer voller

Janssen miste de afgelopen jaargang grotendeels door een kruisbandblessure, maar de 28-jarige aanvoerder is sinds dit seizoen weer een vast gezicht in het elftal van de Domstedelingen. Dat hij door een operatie aan zijn linkerhand nu enkele weken aan de kant staat, is daarom een domper voor de ploeg van Alflen.

Vrijdag was de 46-jarige oefenmeester juist nog zo goedgeluimd tijdens het wekelijkse perspraatje, omdat Ruud Boymans, Kai Heerings en Gyliano van Velzen waren teruggekeerd van blessures. 'We staan er goed op. De groep wordt steeds groter. Of ik nu te maken krijg met een luxeprobleem? Misschien wel. Maar dat vind ik alleen maar prettig.'

Door de blessure van Janssen zit Alflen weer wat minder ruim in zijn keuzes op het middenveld. Behalve de ex-speler van FC Twente en Roda JC Kerkrade staan ook Edouard Duplan (knie), Danny Verbeek (rug) en Michael Zullo (knie) nog aan de kant. Donderdag speelt Utrecht in het bekertoernooi uit tegen PSV, zondag wacht een bezoek aan FC Twente.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.