Janssen keert pas in 2016 terug bij FC Utrecht

Reacties

FC Utrecht moet aanvoerder Willem Janssen (29) minstens tot na de winterstop missen. De middenvelder werd woensdag geopereerd aan zijn enkel.

Janssen keert pas in 2016 terug bij FC Utrecht

Half oktober moest Janssen de training vroegtijdig staken met een enkelblessure. 'Het ging in eerste instantie om een peeskwetsuur, maar bij onderzoek in het ziekenhuis kwam meer schade aan het licht', bevestigde FC Utrecht aan Voetbal International.

Die schade werd woensdag tijdens een operatie gerepareerd. Door de kwetsuur miste hij al de competitiewedstrijden tegen PEC Zwolle (2-1 zege) en FC Twente (4-2 winst) en het bekerduel met FC Groningen (5-3 winst na verlenging).

'We kunnen op dit moment nog niet zeggen hoe lang hij er precies uit zal liggen, maar hij zal pas na de winterstop terugkeren.'Trainer Erik ten Hag kan daardoor ook in de komende Eredivisie-confrontaties met achtereenvolgens PSV, NEC, Heracles Almelo, De Graafschap, Ajax en AZ niet over Janssen beschikken. Ook het bekerduel met Achilles'29 moet hij aan zich voorbij laten gaan. (Mitchell Minnaard)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.