Janssen en kapotte bus bezorgen Sparta beroerde middag

Reacties

Door een 3-2 nederlaag bij Almere City FC heeft Sparta Rotterdam zichzelf een zeer slechte dienst bewezen in de jacht op een ticket voor de play-offs. De ploeg van Alex Pastoor zag hoe Vincent Janssen de volledige productie van de thuisploeg voor zijn rekening nam.

Janssen en kapotte bus bezorgen Sparta beroerde middag

Janssen maakt indruk dit seizoen in de Jupiler League. Met zijn scoringsdrift trok hij al de aandacht van onder meer PEC Zwolle. Zaterdag maakte hij de Eredivisie-belangstelling helemaal waar. In een tijdbestek van drie minuten (62ste en 64ste minuut) zette hij Almere City op 2-0.

Nadat Thomas Verhaar twee minuten na die 2-0 nog wel voor de aansluitingstreffer zorgde, was het opnieuw Janssen die de aandacht naar zich toetrok met de 3-1. De spits staat dit seizoen daardoor al op negentien treffers. In de slotfase maakte Johan Voskamp nog 3-2, maar verder kwam Sparta niet meer.

Almere City FC is nog steeds middenmoter, maar hoeft zich over de stand ook geen zorgen te maken aangezien er al een periodetitel in de achterzak zit. Voor Sparta geldt dat geenszins. De ploeg van trainer Pastoor lijkt in de vierde periode geen rol van betekenis meer te spelen en de huidige negende plek zal geen deelname aan de play-offs opleveren.

Bus
Voor Sparta was de voorbereiding ook al niet zonder problemen. Omdat de spelersbus kapot ging,  hadden de Rotterdammers de supportersbus nodig om in Almere te komen. De hen achterna gereisde fans zagen hun ploeg vervolgens onderuit gaan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.