Jansen schudt basisploeg FC Twente door elkaar

Reacties

Het basisteam van FC Twente heeft een metamorfose ondergaan. Voor het duel met NAC Breda heeft trainer Michel Jansen op zeven posities een andere naam ingevuld.

Jansen schudt basisploeg FC Twente door elkaar

Jansen was deels genoodzaakt om zijn ploeg te wijzigen in vergelijking met het thuisduel met ADO Den Haag (1-1). Luc Castaignos en Rasmus Bengtsson kregen een schorsing naar aanleiding van hun rode kaart in die wedstrijd.

Torgeir Børven neemt de vacante spitspositie in, terwijl Cuco Martina (foto) van rechtsback naar het centrum van de Enschedese defensie verhuist om Bengtsson te vervangen. De vacature aan de rechterkant wordt ingenomen door Tim Breukers. Linksback Robbert Schilder keert ten koste van Dico koppers terug in de basis.  

Maar op het middenveld heeft Jansen gekozen voor een andere invulling. In plaats van de controlerende Wout Brama kiest de trainer voor Dusan Tadic, die tegen ADO nog voorin was geposteerd. De vrijgekomen plek in de voorhoede is voor Youness Mokhtar.

Opstelling FC Twente: Marsman; Breukers, Martina, Bjelland, Schilder; Gutiérrez, Ebecilio, Tadic; Mokhtar, Børven en Promes.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.