Jans incasseert volgende dreun met voortploeterend Cincinnati

Reacties

FC Cincinnati blijft ook onder leiding van Ron Jans voortploeteren in de Major League Soccer. In de nacht van zaterdag op zondag trakteerde Toronto FC de Nederlandse coach op zijn grootste nederlaag tot nu toe.

Jans incasseert volgende dreun met voortploeterend Cincinnati
Cincinnati
Cincinnati
1 - 5
Toronto FC
Toronto FC

Jans begon zijn Amerikaanse avontuur een maand geleden nog met een bemoedigend 2-2 gelijkspel tegen Columbus Crew, maar sindsdien volgden de nederlagen elkaar op. Zo ook tijdens het vijfde MLS-duel onder zijn leiding. Toronto FC was met liefst 5-1 te sterk. In het eerste half uur was Cincinnati-doelman Przemyslaw Tyton (ex-Roda JC en -PSV, foto) al drie keer gepasseerd door Patrick Mullins, Nick De Leon en Marky Delgado.

Na rust kreeg de score een nog pijnlijker aanzien toen ook Michael Bradley (ex-SC Heerenveen) en Nicolas Benezet nog scoorden voor Toronto. Nadat Eriq Zavaleta in de slotfase zijn tweede geel had gekregen namens de bezoekers uit Canada, deed Emmanuel Ledesma in de extra tijd vanaf de stip nog iets terug namens de ploeg van Jans. De doelcijfers van Cincinatti spreken na vijf duels onder zijn leiding boekdelen: zes goals voor, zeventien tegen.

Jans had dan ook moeite om na afloop positief te blijven. 'We hebben al een hoop teleurstellingen moeten incasseren en dit is er weer één', zei hij tegenover het clubkanaal. 'Het is niet makkelijk zo kort na de wedstrijd, maar we moeten door blijven gaan en er het beste van maken. Ons niveau ging na de eerste goal zo hard omlaag. We proberen het wel, maar op dit moment is het niet goed genoeg. Dit was opnieuw een harde les voor ons.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

MLS

Stand MLS 2019

Verenigde Staten

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
9
Montreal Impact
34
12
5
17
47-60
-13
41
10
Columbus Crew
34
10
8
16
39-47
-8
38
11
Orlando City
34
9
10
15
44-52
-8
37
12
Cincinnati
34
6
6
22
31-75
-44
24
* Actueel tot en met 4 apr. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer MLS
Meer over MLS
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.